čtvrtek 27. února 2014

změna, co mi dělá radost...


Věci do e-shopu vybírám dost opatrně. Musí se mi líbit, musí být cenově dostupné, musí být hodně nebo alespoň trochu jiné-nesmí být okoukané.
Ale hlavně, musí být hezké a zajímavé pro zákazníky. Nemůžu vybírat jen podle sebe...vědomě přidávám i věci vzhledu klasického, protože o ně bývá největší zájem. 
Poslední dobou se ale začíná něco měnit,  řekla bych k lepšímu... možná jsou mí zákazníci jiní, možná začíná nakupovat jiná generace, s větším přehledem, s jiným vkusem, s odvahou a potřebou bydlet jinak...z téhle změny já mám obrovskou radost.

Jsem nadšená z toho, že stolky Webframe a Tee, které jsem do nabídky dávala spíše kvůli sobě, s tím, že to žádní favorité nebudou, tak tyhle bílé minimalistické kusy vedou peloton...
no a když jsme dnes na jednu adresu poslali dva Webframe, tak si říkám: něco na tom stolku je! 



5 komentářů:

  1. Mně se Webframe taky moc líbí, ale teď bych si ráda koupila tu lampu, o kterou byla soutěž. Dodací lhůta uvedená na eshopu platí?

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, díky...lampa Furious je zatím skladem, takže dodání hnedle:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se Váš eshop velmi zamlouvá, už mám i seznam,ještě je otázkou kdy :-D. Lampa Office je můj favorit, chtěla jsem se zeptat bílá a černá varianta je v matu nebo v lesku? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.