středa 26. února 2014

pondělní chandra, aneb, co ještě stihnu...


No, nebyl to včera veselý den. Smutnění většinou rozháním a rozpouštím prací, ale včera to bylo nějaký hustý...k nerozpuštění. 
Samé černé myšlenky mi běhaly hlavou...svůj věk v tom fofru vůbec nevnímám, stárnutí mi nevadí. Vadí mi ubývání času a přibývání věcí, které ještě neumím, které chci dělat, naučit se...no je toho celý seznam. Zatraceně nepřímá úměra-čím méně času, tím více impulzů a výzev a vědění o tom, že nic nevím.

Abych se v té chandře neplácala zbytečně dlouho, šla jsem dělat věci příjemné. Hledala jsem inspiraci pro nafocení porcelánu...znovu jsem se dostala k fotkám Heidi Lerkenfeldt. Ona je úžasná, fotí pro známé značky a ty fotky jsou jednoduše kouzelné, umí obdivuhodně zachytit čisté linie, tlumené barvy a takové zvláštní jemno.








Jo, takhle bych to chtěla umět!
Vím, že je to troufalé, možná i dost drzé. Vím jaké je to trápení, co to dá práce, když chci alespoň trochu slušně nafotit věci do e-shopu...vím, že zůstanu totálním amatérem, ale styling ten ještě ladit budu. 

Nechci vás rozesmutnit, ale máte taky seznam toho, co se ještě chcete naučit?
Na losování vítěze giveaway jsem nezapomněla, stihnu to ale až pozdě večer...trochu vás napínám:-)

Foto: Heidi Lerkenfeldt


6 komentářů:

  1. Pavlíno, žádný seznam nemám. Ani v hlavě. Zjistila jsem totiž, že mě seznamy velmi stresují (místo toho, aby mi ulehčovaly život). Mám nějaká přání, ale ta se většinou týkají toho, co nejsem schopná skoro vůbec - či vůbec ovlivnit. Jediné, co taky vnímám intenzivně, je, že čas opravdu běží zběsile a škoda každého dne, který mě nebaví. Takže se snažím, aby mě bavil. Někdy to je fuška, ale zrovna teď, když to píšu, tak se usmívám ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, čím zběsileji běží, tím méně řeším věci materiální, povšechné a globální...sobecky se věnuji sobě a svým nejbližším, přátelům...a baví mě každý den, i když je někdy všecko nakřivo.

      Vymazat
  2. Přesně tenhle pocit - že se nestihnu naučit, to co chci, mám teď a svádím to na tu osudnou blížící se 30ku. A pak zjistím, že když od těkání, co všechno chci dělat, skončím alespoň na několik intenzivních desítek minut u toho, co mě v tu chvíli naprosto pohltí, tak to stačí. Jen ta vůle je těžká a dnešní rychlý povrchní svět tomu nepomáhá. Potřebovala bych nad sebou guru, který by mě vedl, když uhnu špatně.)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a ty fotky jsou nádherné, přesně jak si napsala - kouzelně jemné. Taky na mě tak působí.

    OdpovědětVymazat
  4. Seznam sice nemám, ale čas ubíhá rychle a umět fotit, to je i moje velké přání. Ale je taky fakt, že ta paní Heidi L.má co fotit, ty prostory by byly krásné i méně profesionálně nafocené. Tím se my amatéři můžeme uklidňovat :-) ...a včera byl nějaký divný den, měla jsem to taky tak.

    OdpovědětVymazat
  5. Pavlíno, můžu říct, že na mou včerejší chandru zabíralo dobře tvoje giveaway a je dobře, že je vyhlášení posunuto, jelikož dnešek není o moc lepší.. Takže i když nevyhraju, děkuju (za to těšení se):)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.