čtvrtek 28. května 2015

Když kreslím


kuchyně, je mi blaze. Je to práce, kterou dělám už hodně moc dlouho a cítím jistotu a jde mi to tak nějak samo...
Stejně je to ale vždycky běh na delší trať, vždycky to chce více variant, aby klient na vlastní oko viděl, kudy cesta nevede. A aby mu ta jeho vysněná varianta nevrtala v hlavě ještě za deset let:-) I když jsou tyhle slepé uličky velké zdržovačky, jsou potřeba...
Funkce na prvním místě, pak přijde na řadu krása. Je toho k řešení hodně a není dobré nic uspěchat, špatná kuchyň je drahý špás.


některé z variant jedné kuchyně v jednom krásném, ale opravdu krásném domě...už je vybráno, už je jasno
Radostný závěr nečekejte, páč za tím mým blaženým jistotným pocitem je bohužel mé hodně pokročilé mládí a hodně práce...až tak je to jednoduché a... smutné.-)
Krásné dny moji milí a děkuju za všechny vaše návštěvy, i přes mé pauzy v psaní...škoda slov:-)

9 komentářů:

  1. Můj postřeh ala barové židle. Nikdy se na nich nedá sedět, pokud se lidské nohy nedají strčit "pod bar", zkrátka pokud deska nepřesahuje a židle není přesně vyměřená - no prostě jako v baru. Všímám si toho často, protože hodně kamarádů barové židle má a nesedí na nich z tohoto důvodu. Většinou se na nich válí věci a zabírají místo. Ahoj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahóóój, takové ty vystrčené bary na konzolích nesnáším, nekreslím, klasické barovky nepoužívám...protože na tom nikdo nesedí, jak máš správně odpozorováno. Tohle je nižší varianta, i mě příjemná:-) No a bez přesahující desky to snad ani nemůže nikdo udělat, to nejde!

      Vymazat
  2. Pokročilé mládí ... krásný terminus technicus :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám takhle v hlavě...slovo stáří mám vyhrazeno až pro trojmístné číslo nebo pro extra nerudné nátury.-)

      Vymazat
    2. Tím se budu řídit:) A kreslí Ti to skvěle. Já tuhle práci obdivuju.

      Vymazat
    3. Iri, díky:-) Já zase obdivuju schopnost dovedně poskládat věty a dělat to tak každý den a na jakékoliv téma...to se taky asi musí odpracovat.-)

      Vymazat
  3. Takže nie zrelí vek,ale pokročilé mládí....to je fakt lepšie ...je to nedokonavý tvar a je tam tá potenciálnosť, ešte nejakého vylupnutia, alebo zrenia...to mi pripomenulo nemotorne lietajúceho vrabca, ktorý zosadol pred mojou tvárou v lese,a tak som videla, že hoci už lieta má na hlave páperovú čubrinu....tak to sme my...ešte sú na nás tie ,, čubrinky ,,...takže mládí trvá... .-) DÍK !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trvá tak dlouho, jak sami chceme...a i když se let stává pomalejším a nemotorným, čubriky na nás můžou být pořád, je to všechno v hlavě.-)

      Vymazat
  4. ..zrelý vek ! vždy pri písaní vynechám pravopis !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.