pondělí 27. ledna 2014

staré dveře...



mám v plánu o ně někde zakopnout. Budou opřené někde u kontejneru se sutí a nebude o ně nikdo stát. Krásné, masivní, perfektní řemeslo, ideálně s krásnou klikou a panty. Budou moje, moc potřebuju zajímavé pozadí a desku na focení. 
Když těch nalezenců bude víc, budu čekat, až se přihodí, že se někomu budou hodit.
Dá se s nimi kouzlit...můžou se stát stolní deskou, čelem postele, obložením nebo zase dveřmi...


6 komentářů:

  1. Já už o jedny pěkné zakopla, už to bude pěkných pár měsíců, končil podzim a tak sem je už nestihla zbavit všech vrstev nátěrů a léto bylo hodně hodně pracovní a tak jsem volný chvilky věnovala raději cácorkám než dveřím. Uvidíme co přinese léto letošní a jak to s dveřmi nakonec dopadne. Jsou bez kliky a chci je dát za naši paletovou sedačku. Doufám, že mě ten záměr nepřestane bavit dřív než je dodělám :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Moniko, jsem ráda, že jsi zakopla i tady u mě, dlouho jsme se neviděly:-) S cácorkama je určitě větší zábava než s dveřmi, ono to odstraňování je hodně nepříjemná práce (řečeno velmi jemně). Já s renovacema taky dlouho otálím, není čas...během té čekací doby mi v hlavě projdou různý varianty a na konci jsem ráda, že jsem se nepustila do té první:-) Takže, když tě ten záměr přestane bavit, tak určitě vymyslíš něco ještě lepšího.

      Vymazat
  2. Jako stůl úžasné! I jako výrazný interiérový prvek se mi moc líbí, ale musí to zapadnout celkově do stylu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.