sobota 11. ledna 2014

s Iggy P. v jídelně




Hamburk. Činžovní dům z 60. let. 
Původně kanceláře, dnes rozlehlý byt s úžasně uvolněnou atmosférou. 
Čisté linie, odkryté betonové sloupy a překlady, původní dubová podlaha, směs vintage a moderního. 
Všeho tak akorát, nic nepřebývá, nic nevyčuhuje. 
Namíchat takhle harmonickou směs je těžká disciplína.



7 komentářů:

  1. To vypadá moc dobře. Ta pracovna je nádherná :-) tam by se pracovalo. Jinak tu podlahu máme stejnou :-D, jsme ji nechali zrekonstruovat když jsme se nastěhovali, ale nemá to ten správný efekt, spíš přemýšlím o přebarvení lehkým bílým nátěrem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dubová podlaha je klasika a snese se s různými styly, já bych nad ní hůl nelámala:-) Pravda je, že teď všude frčí Skandinávie s bílou podlahou a člověk hnedle podlehne...bělený dub je krásný, do toho bych šla, ale kompaktního nátěru bych se bála kvůlivá kvalitě a údržbě. Krásné přemýšlení přeju:-)

      Vymazat
  2. Tak tohle má říz. Přiznám se, že skandimánie mě už šíleně nudí, tenhle byt si z ní vzal ale tak akorát, aby interiér působil čistě, ale zároveň byl retro šik. Můžu se zeptat odkud fotky jsou? Díky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zase si říkám, že pořád lepší skandimánie než paní Kika s panem XLutzem dohromady. Iri dík za připomenutí, občas se podaří zapomenout na odkaz. Obrázky jsou z Milk http://www.milkmzine.net/.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně jak píšeš, zamícháno úplně akurát. Ty betonový sloupky, ty sakra drahý a krásný svítidla nad stolem a knihovnu už jsem ti tu "zrepinovala". A hlavně právě ta ne bílé podlaha, ta mě už opravdu štve, pač na obrázcích to vypadá fotogenicky, ale ve skutečnosti si přece člověk musí připadnout jak ve vzduchoprázdnu a já radši stojí nohama pevně na zemi. Mějte se, paní!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.