čtvrtek 14. listopadu 2013

strohé, betonové...



to mi ladí a strašně ráda bych v tom i přebývala. Z těch strohých místností jde taková síla! 
Vždycky když se na takové obrázky koukám, uvědomím si, jak strašně jsme doma zakramaření zbytečnostma, kolik je tu nanicovatých předmětů. 
Nic nového nekupuju, věcí se zbavuju a objektivně musím říct, že někdo by si mohl i myslet, že čekáme na zapomenuté stěhováky s naším nábytkem... 
Já jsem ale rozhodnutá ubírat a nepotřebovat...a když už kupovat, tak jenom NĚCO, co bude krásné i samo samotinké v betonovém hangáru.




7 komentářů:

  1. Nádhera. Kde to je? Doma taky ubírám věci, ale jde to ztuha. To by člověk asi musel začít znovu od nuly. Ale na druhou stranu mě zase baví domy tvůrčích lidí, kde si můžu neustále něco prohlížet. Tady je to spíš o pohledu z očí do očí (když už si člověk prohlídne barák). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucie, ubírání jde ztuha taky proto, že člověk nežije sám a kompromis není nikdy čisté řešení, že. Začít od nuly moc nefunguje, je to v hlavě ( já třeba nejsem schopná vyhodit knížku, i kdyby to byla totální blbost). To nepotřebování chce kázeň a disciplínu ( zní to hrozně) a opravdu cítit potřebu mít volný prostor. Jinak mě taky baví interiéry zahlcené tvůrčím bordelem, ale žít bych v tom nemohla.
      Ta betonová nádhera je až z Japonska.

      Vymazat
  2. Ach, taková krása! Z toho se mi tají dech. Moc se mi líbí beton, strohost, jednoduchost a taky se snažím stále minimalizovat. Moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já jsem vždycky tak ráda, že v tom betonu nejsem sama, že se to líbí i někomu jinému z toho českého meruńkovo bukového království:-). Báro, podle tvých fotek bych řekla, že se ti minimalizování daří na 100%. Krásné dny!

      Vymazat
  3. beton mám ráda. Přemýšlím o aplikaci jedné stěny na chodbě, ještě přesvědčit manžela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, s chlapy je občas potíž, nechtějí nic měnit, nechtějí nové věci a to ani když nevyžaduješ jejich fyzickou přítomnost při akci:-). Ale pokud víš jak na to, tak by to přesvědčování stálo za to!

      Vymazat
  4. máme i v Brně :) http://www.archiweb.cz/buildings.php?type=arch&action=show&id=1824&comments=show
    Hezký den!
    Levandule

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.