čtvrtek 10. listopadu 2011

Jednoduché a romantické

I jednoduchý interiér může působit romanticky.
Bílá v krásném odstínu květu magnolie je hlavní téma pro interiér domku ve městě Lucca. Monica, která zde žije se svými dcerami domek ze 17. století rekonstruovala a vytvořila velmi jednoduchý interiér s nádechem romantiky.
Harmonie použitých neutrálních barev není ani nudná, ani jednotvárná, výrazné barvy tu opravdu nechybí. Interiér je zajímavý i použitými detaily ...třeba lístečky zavěšené nad jídelním stolem připomínají slavný lustr Ingo Maurera, dobrý a veselý nápad.


















Foto: Andrea Martiradonna

4 komentáře:

  1. Rikam YES pro loznici a koupelnu. Kuchyne je pro me trochu ulet (listecky mam radsi na nastence nebo zrcadle) :) Super mi prijdou ty svetylka - i kdyz je to trochu kycovite, ale na vecer je to fajn romantika( po hektickem dnu v praci):).

    OdpovědětVymazat
  2. Holčičí bydlení obvykle bývá trochu jiné, někdy sladké, někdy praštěné, někdy ulítlé... tohle je navíc zábavně poskládané spíše z obyčejných kousků (Ikea) :-)

    OdpovědětVymazat
  3. taky to mám uložené mezi inspirací:)
    ten mix se mi moc líbí, jediné, u čeho se nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne, je teraso na podlaze, poznámkové lístečky se mi ale zase líbí moc

    hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se tam to teraso také nelíbí, je moc strakaté a ruší. Ale třeba je původní, má hodnotu a chtěli ho zachovat...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.