středa 8. dubna 2015

Ženy na zdi


Kolem mě je přesila mužů, doma i v práci. Abych to vyvážila (rovnováha, to je moje), hýčkám si všechny svoje kamarádky a duše blízké a nejbližší. A doma, doma máme ženy na zdi. 
V ložnici, kterou nefotím, jsou reprodukce fotek od Drtikola. Po domě kolují fotky od Kratochvíla, ty určitě znáte, protože je zbožňuju a fotím je pořád. Teď přidávám plakáty s ženami tajemnými a nadpozemsky krásnými od Rubena Irelanda, které máme v qde-shopu a které se přepravou třeba občas trochu pokrčí a je záhodno je nechat doma:-)









10 komentářů:

  1. Já to mám přesně obráceně,celý život v ženském kolektivu:-)
    Tak snad jedině fotku Kratochvíla samotného,myslím,že ten by to u nás vyvážil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kratochvíl má i famózní fotky famózních mužů .-)

      Vymazat
    2. To je pravda,Reno nad postelí by nebyl špatný...:-)

      Vymazat
  2. ženy na zdi mám moc ráda...dělám na závěrečném projektu... vše postavené na fotce Brigitte Bardot... zrovna jsem dodělala konceptboard, tam jsem flákla plakát " whatever fuck it ", myslím, že to je polská firma, máš ho i ve svém eshopu, kromě jiných úchvatných věcí... Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...flákla jsi tam hezký plakát s dobrým heslem! K bohyni Bardot to pasuje:-) Tyhle popsané plakáty dělá moje duše blízká, Monika a je z Polska.

      Vymazat
  3. U nás jsme v rovnováze:) Kratochvíl mi chybí, zato mám Drtikola na zdi v koupelně naproti sprcháče, kde nejsou dveře... je to žena po koupeli, tak ni ráda koukám a představuju si, jak ji asi ten František fotil a zda se nestyděla ... ale nevypadá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dámy od Drtikola vůbec stydlivě nevypadají...obraz v koupelně je fajnová záležitost, mě se nevejde:-(

      Vymazat
  4. Krasny to mate. Ja propadam fotkam az ted. Doma mame jen oleje, pastely a grafiky. ALe zensky jo. Tu nejhezci, nahatou mame ale v obyvaku za dverma. U manzela jsem si ji jinam neprosadila:))

    OdpovědětVymazat
  5. Vdaka Ine som mrkla do e-shopu a hikala som,...stropne lampy,biely porcelan,sive vankuse vintage,....tak budem zvazovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.