sobota 21. března 2015

slibně začalo...jaro


V pátek jsem v hobby marketu k naloženým překližkám a osb deskám přidala bílé muškáty. Asi jsem byla totálně omámená čerstvým jarem či co, protože muškáty nemám ráda a květinové truhlíky naše okna nikdy neviděla. 
Když už teda muškáty, tak jedině bílé. A žádné umělé truhlíky zavlažovací, postaru jsem k nim koupila obyčejný květináč z červené hlíny..vypadá to tak akorát.



Minulý týden jsme konečně z chalupy dovezli dvě staré skříně. A s prvním jarním dnem jsme je z louhárny ve Spomyšli už táhli domů. 
Vypadají teď chudinky odrbaně a nahatě, ale jen co vyschnou, začnu je brousit a tmelit...a už už se nemůžu dočkat až je dáme dovnitř a další várka knih se z banánovek přesune do luxusu.
Bez bazarových fotek by to nebylo celé:-)






7 komentářů:

  1. Tak s muškáty to mám úplně stejně! ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem přes kytky totální amatér a vybírám podle barev, jak jinak:-)

      Vymazat
  2. No už jsem si musela tu Spomyšl vygooglit. To už se nedalo ignorovat. Legenda... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam hezké věci a navíc i hezky srovnané, žádné haraburdí na hromadě:-) Já tam ale nenakupuju, jen louhuju.

      Vymazat
  3. Bazar mi srdiecko zahrial :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pavli, kochám, se kochám .... Spomyšl znám jen virtuálně, ale i tak je to "návykové" ..... zrovna předělám jednu starou skříňku do koupelny a kupovala jsem tam nožky a kování .....

    Já muškáty miluju .... ale nebylo to tak vždycky, jejich kouzlu jsem podlehla nedávno a začalo to taky tak nevinně ..... jedna kytička při nákupu :o):o):o) Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.