neděle 1. února 2015

tohle se fakt musí umět...


Interiér berlínského bytu na fotkách ve mě vyvolává velkou touhu,  zkusit si něco podobného. Tolik perfektních nápadů...och, och, och! 
Jde ale o příležitost z kategorie sen nebo velká náhoda. Chceme bydlet uhlazeně s novými věcmi, načinčaně nebo třeba i s odvahou, ale malinkatou. 
Víc nám prostě vyhovuje ladnost a krása na první pohled, lépe se cítíme v interiérech,  mezi věcmi, které jsme už někde viděli, které se líbí většině. Nechceme šokovat, udivovat...tak to je.-)






Vždycky  mě ta inklinace ke konvenčnímu bydlení nejvíc překvapí u mladých...náš Adalbert, například, vytrvale a kategoricky odmítá mít plechový sud v pokoji...no, nemám to jednoduchý, když se nemůžu vyřádit ani doma:-)
Tak se krotím...a ráda, moje nápady mé muže děsí...a já je děsit nechci.-)
Pohodu do nového týdne vám přeju.

11 komentářů:

  1. :-D můj muž taky někdy říká och co zase vymyslím :-D. Taky obdivuji originální až bláznivý prvek v interiérech, ale který tam nakonec parádně zapadne. Ty šedé bedýnky jsou skvělý nápad.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. 3x och! Tak tohle je pecka... tolik originality najednou se jen tak nevidí.
    Jestli někdo tvrdí, že na zařizování bytu je potřeba mít peníze, tak tenhle byt je důkazem, že to není pravda. (Někdy stačí třeba jen zelené okno ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je dostatek peněz vysloveně na škodu. Invence a originalita ráda běhá přes překážky:-) Díky za komentář a za návštěvu...lightwork.cz vypadá dobře:-)

      Vymazat
  3. Mám to taky podobně ;D Často se musím ve vymýšlení krotit, ale zpracovávám zpracovávám a ono to docela jde :)) Jinak mě se tyhle nápady a vychytávky taky líbí, ikdyž musím říct že spíš v menším měřítku, jen v částech interiérů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, takhle komplet je to hodně alternativní, ale v tom menším měřítku by to mohl i někdo chtít:-) Já už doma nezpracovávám...nechávám to plynout:-)))

      Vymazat
  4. Líbí. Moc. Ale párkrát jsem v podobném bytě byla a musím říct, že po pár letech užívání vypadá dost zanedbaně - zejména koupelny. Ono to dá totiž mnohem větší práci na údržbu. A to nejsem vůbec cimprlich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsou otevřené police, místo skříní stojany a když trubky nejsou ukryté ve zdi, když jsou povrchy hrubé, tak je údržba náročnější...čím víc lapačů, tím víc usazeného prachu:-) Myslím si taky, že takové bydlení zvolí spíš lidi bez potřeby velkého pulírování... Ale jinak dobrý, že jo:-))) stačilo by něco málo vyžďobnout.

      Vymazat
  5. Veľmi sa mi to páči..super! :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.