neděle 22. února 2015

Litomyšl

Jsem nemocná...už týden. Energie na nule, vztek na horních příčkách stupnice. Neumím stonat, neumím lehnout a být v klidu, neumím nemyslet na práci, která stojí. Všem okolo tím lezu na nervy, ale není mi pomoci.
Abych to v posteli přežila, čtu. 
Čtu a prohlížím knížky oblíbené, u kterých si utíkám do radosti:-)


Třeba tahle publikace o Litomyšli je úžasná záležitost...příběh o tom, že na malém městě může vzniknout krásná moderní architektura. Může se samozřejmě a zdánlivě lehce propojit s tou historickou. Může, když se to umí.
Koukám na ty fotky věcí obyčejných, které mají řád a jejich nenápadný půvab mě až dojímá. 
Kam vyrážíme na první jarní výlet už víte. Vidět na vlastní oko to chci:-)







5 komentářů:

  1. Krásná publikace :). Fotky z rekonstrukce toho pivovaru jsem už viděla na výstavě u nás v Liberci a moc se mi to líbilo. Taky bych to chtěla prozkoumat, snad až bude víc času a pojedeme k babi do Svitav ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moje duše spřízněná:-) Já pořád nad něčím žasnu, pořád objevuju něco nového a pořád nevím, jak všechno stihnout.-)

      Vymazat
    2. :-D přesně, mám ten stejný pocit. Ještě lepší je, že můj muž je úplně stejný. 24hod je pro nás prostě fakt málo :)

      Vymazat
  2. Litomyšl je krásná! Taky už mám na seznamu několik moderních staveb, tak se tam zase chystám. No a taková krásná publikace ... těch není nikdy dost!

    OdpovědětVymazat
  3. Nesil, zase bude dobre... Vztek tomu nepomuze i kdyz chapu, ze ze te stve prace, ktera stoji... Ale vis jak, kazda nemoc ma svuj vyznam, urcite to zastaveni v tom frmolu ma nejaky smysl... Kdyby jen pro usporadani myslenek atd hezky vecer I.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.