neděle 18. ledna 2015

blešáky a vetešnictví...


a taky second handy jsou místa, kam chodím sama, zásadně sama. U bazarů a blešáků jde jen o tu první, průzkumnou fázi, ta mi totiž trvá (pro jakýkoliv doprovod nesnesitelně dlouho), protože věci dlouze zkoumám ze všech stran a fotím. 
Když mi pak všechny ty obrázky několikrát projdou hlavou, všechno promyslím, tak už názor a sílu muže potřebuju. Až potom vyrazíme ve dvou, to už ale nekorzujeme, ale jdeme najisto:-)


O víkendu jsem si potřebovala odpočinout a na chvíli vypadnout. Důkladně jsem prolezla jedno velké, totálně zarovnané vetešnictví...hledám zajímavé, hezké, neokoukané solitéry pro styling a focení...takže jsem vlastně zase pracovala:-)





7 komentářů:

  1. ta stolička na druhé fotce od spodu je parádní! no a bílé lampičky jakbysmet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem napsat úplně to samý:) Tu stoličku bych si asi hned odnesla.. a ty bílý lampičky jsou strašně hezký, jak jich je takhle víc pohromadě:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nepracovala,

    zila krasnej zivot, vid ze jo?!?♡

    OdpovědětVymazat
  4. Kdeže se nachází to úžasné vetešnictví? Tam musím! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tahle prostředí já také miluju..jen s tím rozdílem, že já tam pak už muže neberu...většinou zariskuji a odtáhnu sama:o))..tohle vetešnictví, kdes byla vypadá velmi lákavě. Jedno podobné bylo i u nás, ale zavřeli mi ho:o(..Měj se moc hezky a přeji dokonalé úlovky! Inka

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi extra lovec! Jen co se dá drobotina do kupy, taky vyrazím na lov!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.