sobota 12. dubna 2014

zahrada


jde teď trochu stranou...nestíháme. Vypadá to, že naše plány, udělat ji trochu hezčí a víc k užitku, se opět přesunou do další sezóny. Nijak nás to ale netrápí, na programu jsou důležitější věci a navíc k nám ta neupravená divočina nějak víc pasuje:-)


Vyvýšené záhony zůstávají v kolonce nesplněno. Z toho co dům a mé síly daly, jsem udělala alespoň záhony provizorní. Maliny dovezené od mé božské mother in law se mají k světu...vždycky mě strašně překvapí, když cokoliv mnou zasazené, roste...




4 komentáře:

  1. Milá a šikovná Pavlínko,

    ...ta zahrada je krásná! Dřevo na které se může šlapat, kameny s mechem, záhonek s malinami je nádherně vypletý a kvalitně založený. A ty vysoké stromy, to je poklad. Za suché zídky bych dala půl kompostu, ruku dcery slibovat nemůžu.

    Zdravím a těším se na další pokoukání a počtení u Vás- Jiřina

    OdpovědětVymazat
  2. Jiřino, když jsem přečetla první řádek, napadlo mě, že jde o nějakou ironii...milé komplimenty se mi těžko přijímají, asi následky přísné výchovy:-))). Díky moc za přízeň a milá slova.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vidím, že nejsme jediní co v téhle hektické době nestíhají opečovávat zahrádku :) My se např. už rok chystáme udělat na zahradě chodníčky z drti a voštinových rohoží ale vždycky se najde něco důležitějšího. Tak snad letos se to konečně podaří.

    Užívejte si krásné zahrádky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeju ať se to podaří! Když ne letos, tak příští rok určitě.-)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.