neděle 27. dubna 2014

nevyhazovat,


neničit, nespálit v kamnech...když objevíte kus trámu ze starého krovu. 
My jsme tenhle kousek zachránili před vyhozením na poslední chvíli...je to takový malý zázrak, protože je z velmi starého krovu, je na něm poznat stará ruční práce a má opravdu impozantní tloušťku. 


Po obrušovací kůře se ukázala nádherná kresba dřeva. Zatím slouží jako odkládací stolek a to mu i zůstane...jen ho asi ještě čeká cestování po domě než si na sebe zvykneme, než se u nás zabydlí:-)





Na fotkách je vidět, že nemáme lautr všechno z bazaru a kontejnerů, že mi to nedá a občas si pořídím něco úplně nového. Lampa Reader a porcelán Bohemia White z našeho QDE-SHOPu.
Krásnou neděli přeju.

5 komentářů:

  1. Dneska mi přišel stolek dělaný z masivních topolových trámů. Jen takový čtverec, co by se dal pověsit i na skoby na zeď, ale jako stolku mu to asi sluší nejvíc. Jako tomu vašemu. Je nádherný. Oba jsou nádherný! :)
    Jak může někdo něco takového vyhodit??? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti, vyhazovači jsou prostě jinde...my, co máme fantazie a představivosti až moc, to máme jednodušší...v každém starém krámu, vyhozeném kusu něčeho vidíme tu budoucí krásu automaticky, bez námahy:-)

      Vymazat
  2. Tak ten je skvělý :)) Já taky vyhlížím už nějakou dobu podobný kus dřeva, ale zatím nic..Nejraději bych brala špalek z břízy i s tou bílou kůrou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když vyhlížíš, tak to přijde, neboj. Nebo zakopneš o něco úplně jiného...

      Vymazat
  3. Pavli, já jsem tak ráda, že máte blog.....tak inspirativní:)
    Musím popřát hezký den a jdu něco dělat.
    Pa P.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.