pondělí 23. prosince 2013

větev nebo celý stromek...



tak to teď řeším, co budu vlastně zdobit. Jestli se zbavíme dalšího náletového stromku, co nám na zahradě překáží nebo uřízneme větev z nějakého obra, co nám větve do zahrady neodbytně strká. Muž startuje motorovku a chce vědět, co mi má teda přinést...a já nevím. Svatou trpělivost se mnou má, to zase jo!

U nás doma to pořád vypadá, jako by Štědrý den měl být za týden a ne zítra. I když na stole hoří čtyři svíčky, na stoličce Lugi stylově kyne těsto na vánočku a na okně mám odložený první dárek, předvánoční. Chlívkové světlo, zvané kozí noha, dárek od mého muže. 
Je to krása nesmírná, krásné tvary, sklo a porcelán...mám z něj takovou radost, že už nic víc ani nechci.

Krásné Vánoce přeju vám všem, co sem za mnou chodíte a radujte se, i když třeba máte pocit, že není z čeho. Věřte, že je. Vždycky je!




3 komentáře:

  1. Přeji krásné a pohodové Vánoce, já bych volila stromek i když pokud jde o ty větve co jsou na obrázku...tak ty jsou luxusní :-) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luxusní větve ty tady máme, to jo! Vyhrál to stromek, letos bude úplně nejmenší, jaký kdy u nás stál. Lucie přeju vánoční pohodu a nechej se opečovávat, když tam máš tu chlapskou přesilu:-)

      Vymazat
  2. Dobrá volba.) Miluju váš vánoční - nevánoční přístup, přeju krásné svátky a jako dárek prosím víc fotek z vašeho krásného bydlení.)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.