pondělí 18. února 2013

pro koho to vysílají?

Filmový klub na ČT2 je vysílání pro ty, co ráno nebudí za šera budík a pro všechny noční ptáky. 
Těsně před půlnocí, kdy filmy obvykle začínají jsem já obvykle mrtvá únavou a spím. Dnes je na programu britský film SPÁLENÉ MOSTY  s Colinem Firthem v hlavní roli. Chtěla bych ho vidět, moc, ale asi odpadnu dřív než začne:-(



"Joe je univerzitní profesor, který se po náhlé smrti ženy při tragické autonehodě rozhodne využít nabídky dávné kamarádky ze školy k ročnímu pracovnímu pobytu v italském Janově a odstěhuje se tam se svými dvěma dcerami. Doufá, že změna prostředí jemu i dcerám pomůže zmírnit velkou prázdnotu po ztrátě milované osoby. Starší Kelly však právě prochází těžkým obdobím vzpurného dospívání a mladší Mary je traumatizovaná svým podílem na oné osudové autonehodě. Všechny členy rodiny tak čeká ještě dlouhá a 
složitá cesta".


ZZdroj: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10224328658-spalene-mosty/21038146909/

8 komentářů:

  1. Díky za tip, dám si to zase nahrát. Taky jsem touhle dobou mrtvá. ČT slibovala, že tyhle vysílací časy změní. A nic.

    OdpovědětVymazat
  2. V osm se prostě musí dávat Stoosmkrát (plus jedna)s Miroslavem Donutilem, vývar z Bakalářů, ze Silvestrů, dnes např. Panoptikum města pražského pro ty tři lidi na okrese Brno-venkov, kteří to ještě neviděli... Taky mě to mrzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bohužel...asi abychom tyhle poklady české kinematografie nezapomněli. Je to bída!

      Vymazat
  3. ČT 2 je téměř jediná stanice, kterou (když už se koukám na TV) sleduju a to ještě ze záznamu - bez našich chytrých nahrávacích mašinek bych se neobešla, denně vstávám v 6, tzn v 10 večer zaklapávám víka :-)
    I tenhle film mám v merku, každopádně díky za upozornění !

    OdpovědětVymazat
  4. Ani už mě neudivuje, že máme opět stejné myšlenky. I přes svou noční soví vytvalost musím bohužel kostatovat, že tenhle vysílací čas je i pro mě už moc. Ale tak si Colina pustím někdy soukromě, toho já můžu!

    OdpovědětVymazat
  5. Tak doufám, že jste všechny nahrávaly:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska už je na internetu tolik serverů, kde se dá prakticky jakýkoliv film opatřit během 2 minut, že už televizi s jejími zvláštními vysílacími časy vůbec neřeším. Ostatně - před dvěma lety jsem televizi vyhodila, přesto si týdně pustím nejmíň 5 filmových lahůdek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, máš pravdu. Už teď přehodnucuju svůj konzervativní přístup a přemýšlím koho obdaruju naší zánovní televizí:-) Díky za návštěvu!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.