středa 31. října 2012

kouzelné šuplíky

Skříňky s množstvím různých šuplíků mi připadají kouzelné. Čím je jejich materiál starší, opotřebovanější, čím více různých detailů mají, tím jsou zajímavější. 
Někomu víc ladí jejich rustikálnější podoba, mými favority jsou takové ty staré kancelářské kartotéky, nejlépe kovové.
Určitě jste si už všimli, že tyhle vysloužilé kusy nábytku zdobí téměř každý vintage interiér. Já bych takový poklad klidně postavila i do čistě minimalistického interiéru...emoce a humor k bydlení patří. 
Krásnou a inspirativní středu!


 

8 komentářů:

  1. Ahoj Pavlo, jsou nejenom krásné, ale i praktické, zrovna o nějaké takové v menším provedení uvažuji do pracovny...měj se pěkně Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do pracovny bude ideální! Až seženeš a naaranžuješ, tak se pochlub:-) Krásné dny!

      Vymazat
  2. Zdravím Pavlo, tyhle skříňky taky můžu...šuplíky jsou prostě super a čím víc tím líp! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, už dlouho po ní toužím, ale ne a ne na nějakou narazit. Poradíte někdo?
    Díky Marcela

    OdpovědětVymazat
  4. Registracka, ktera by se ti sem do tech obrazku hodila, jejsem mym nocnim stolkem v lonici v Curychu. Koupila jsem dva kusy na Aukru, ani to nebylo tak silene drahy jak to obcas byva. Druhou ma kamarad, jazzovy kontrabasista, v obyvaku misto stolku. Puvodne jsem myslela, ze si do tech suplicku bude davat cedecka, ale suplicky jsou asi o tri milimetry mensi .... tak tam ma sbirku starych kazet, co uz na polici taky nevypadaly vabne ...

    OdpovědětVymazat
  5. na mne jedna registracka ceka u taty v jeho shromazdovacim baraku, jupijou .) ale ta s pimeny je taky nadherna, kraaasa!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.