pondělí 17. září 2012

když to někdo umí...

tak může zkombinovat naprosto nesourodé kusy nábytku a výsledek je  
f a n t a s t i c k ý! 
Zajímavá inspirace je z Itálie. Dům postavený v 60. letech majitelé zrekonstruovali a vybavili nádhernou směsicí nábytku a doplňků z 60. a 70. let, starožitnými a designovými kusy. 
Krásná je kombinace řady starých zdobených sedadel z divadla, nového dubového stolu a kovových židlí designera Harry Bertoia ( Knoll). Kancelářská skříň s množstvím zásuvek je tutovka-klasický blešákový úlovek, který ozvláštní každý prostor. 
A osvětlení kuchyňského ostrůvku dvouramennou lampou Tolomeo (Artemide) je také zajímavý nápad...

V přízemí interiér sjednocuje broušená litá betonová podlaha a v horním patře podlaha dřevěná. Na stěnách je neutrální bílá výmalba a zajímavé černobílé rodinné fotografie ve velkém formátu.


























Foto: Adriano Brusaferri

5 komentářů:

  1. Jedním slovem nádhera! :)

    Olive z http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím, přesně jak píšeš...když se to umí...mně se to líbí, vždycky když se na nějakou fotku "obydlí" podívám, tak buď si sebe umím představit sedět u stolu u večeře, představit si co si dám do kterého šuplíku a nebo jak vařím a muž popíjí vedle víno a syn se cachtá ve vaně...v podstatě s podle těchto ukazatelů určuju co se mi líbí a co ne :-) ...a tady mi ty představy jdou :-). Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  3. krása :), někdo to má prostě v sobě...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.