úterý 11. září 2012

kdo si počká...

...ten se dočká.  
Třeba nového plotu. Starý drátěný plot mě štval a děsil. Snídat na terase, číst si na lavičce pod stromem, dělat večeři venku na grilu, to všechno je příjemnější bez publika. Zahrada, která nemá od sousedů neprůhledný plot, je pro mne skoro nepoužitelná.
Na plot jsme vybrali festovní modřínová prkna bez povrchové úpravy-těším se, jak budou postupně nabírat patinu a šednout. Koupili jsme je už loni,  práce kolem domu se totiž neskutečně vlečou, protože není čas. Ale ta radost, když je zase něco hotového, je veliká, převeliká.




10 komentářů:

  1. Je moc pěkný - závidím .-)
    Já si na ten svůj plot budu muset ještě nějaký pátek počkat.
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Martino, nevím jestli je hodný závisti.-) Těch pročekaných pátků bylo tolik, že si pořád ještě zvykám na to, že ta modřínová krása patří k našemu domu. Moc ti přeju, abys nemusela čekat tak dlouho. Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  3. První dvě a poslední dvě věty jsem ti snad musela diktovat?! Až to chytne patinu, to bude nádhera! Podélné umístění prken je velmi chytré a efektní. O soukromí nemluvě. Momentálně se i u nás dost řeší zeď, protože co do živého plotu vykousali naše kozí návštěvnice díru na pro mě docela citlivém místě, nějak nejsem ve své kůži. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))Tu zeď určitě postavte. Můj známý kdysi říkal, že když po zahradě nemůžeš běhat v županu, tak je lepší bydlet v paneláku!

      Vymazat
  4. Tak o čekání vím taky bohužel své! Ale je fakt, že většinou to stojí za to. Plot je krásně surový, taky miluju staré opršelé šedivé dřevo:-D. Užívej si nového soukromí, snad se poštěstí ještě na chvíli i v září!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, stále se kochám! Když se nastěhuješ do domu, kde vrčí míchačka a přeskakuješ hromady materiálu, tak tě několik dalších let nečeká nic jiného než čekat na finále:-)To soukromí je úžasné, úplně jiný pocit. Měj se krásně!

      Vymazat
  5. Inspiroval vás film Svatá čtveřice? :o) Máte to krásné - voní to až k nám domů!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Roso, ten film mi nic neříká, jsem knihožrout:-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Chvályhodné, leč škoda - zasmála byste se mé otázce.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.