středa 9. května 2012

Bohemia Living

Druhé číslo magazínu Bohemia Living je tu pro vás.

Tentokrát jsme namíchali retro romantický koktejl. 
Hlavní ingredience: Brusel s retro rozhovorem, výlet do Paříže, svatba, barevná smršť od romantické výtvarnice, úžasné vaření, romantická zahrada ... 
Těšíme se na všechny vaše komentáře, názory, připomínky nebo nové nápady.
Přeju všem radostné počtení a prohlížení a ať v našem magazínu najdete tu správnou inspiraci.




8 komentářů:

  1. Pavlíno, musím ti moc poděkovat za článek o Janu Skácelíkovi. Už jsem ho četla alespoň čtyřikrát. Rozhovor je strašně fajn, příjemný. I druhá návštěva se mi moc líbí. Renata .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato, děkuju. O Honzovi i Sylvě se psalo báječně, oba jsou úžasní. Kdybych nebrzdila svou ukecanost a zvědavost, tak jsme toho dali dohromady ještě mnohem víc.

      Vymazat
  2. Pavli, skvělý! Moc se to povedlo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zase bezvadný! Normálně mám ráda jen časopisy, který můžu držet v ruce (a ležet s nima v posteli), ale tenhle jsem přečetla od začátku do konce. Díky!

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie, já děkuju. Je to moc, moc příjemné číst takové reakce na naši práci a od profíka přes psaní to potěší dvojnásob :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Lucko, jak jsem byla prvnim cislem docela zklamana (vsak vis) tak musim rict, ze to druhy je o znacny kus dal! Obe navstevy se mi moc libi, i kdyz Honza Skacelik trochu vic :)! Ma nadherny byt, bezva vkus a cit a talent - ty plakaty jsou bezva a uz o jednom uvazuju. Tak drzim palce do trojky, at jde vyvoj timhle smerem a jeste se to trochu ubrousi a uhladi. Jsem zvedava! A zdravim a verim ze se nekdy potkame...

    OdpovědětVymazat
  6. Ehm, pisu tu jakoze Lucce, ale myslim Tebe Pavlino, promin :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.