pátek 23. března 2012

co na sebe, zase

Uklidila jsem čepice, huňaté šály a rukavice, teplé kabáty i kožíšek......
To aby se zima náhodou nevrátila.
 Jaro je nová energie, nová inspirace, nové nápady. Mám náladu prohrabat skříně a  poskládat si nové kombinace z věcí, které už v šatníku mám.  Dobrý nápad, jak vypnout, odpočinout si od práce, třeba chvilku o víkendu.











10 komentářů:

  1. AHoj, zimu uz jsem "zazdila" stejne jako ty :) A jinak moda - opet podle meho gusta. Jsem rada, ze zase frci mokasiny a jednoducha nadcasova moda, zkratka klasika. Jeste mit tu postavu do vsech tech saticek a suknicek:) Hezky den.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neznám nikoho, kdo by byl se svou postavou spokojen :-( Satičky a sukničky se dají postavě přizpůsobit a nejdůležitější je: umět to nosit, cítit se v tom báječně, pak je postava skoro jedno.

      Vymazat
  2. Tak to pak dejte vědět, jak to dopadlo, abych se inspirovala. Mám pocit, že já zase budu chodit v jednom a tom samým, protože takového činu nejsem schopna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to občas musím udělat. Sestavit si pár jednoduchých a vychytaných outfitů. Mám to jako takovou pojistku. Každý den vyrážím mezi lidi-někdy ve spěchu, ve stresu, třeba i nemocná a bez nálady skládat hadříky. No a při své práci a ve svém věku nemůžu vypadat jako strašidlo - bohužel už nemůžu sázet na kouzlo kontrastu ledabylosti s krásným mladým ksichtíkem a pružnou postavičkou .-)

      Vymazat
  3. Já jsem se tu tak příjemně nainspirovala ;-). Krásné, jednoduché kousky. Taky už pomaličku dopírám zimní bundy a o slovo se hlásí jemné materiály...lehoučké jednoduché střihy. Sláva jaru!
    P.S. Krásný blog, jsem novým členem :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výběr - puntíky, tmavě modrá a koňaková na kabelce, to je přesně podle mého gusta. Já již druhé jaro procházím krizí, ještě jsem si na svou postavu po dvou dětech nezvykla. Ale tentokrát jsem už byla aspoň schopná se zmobilizovat natolik, aby vyrobila putovní tašku s těma minivelikostma, co jsem kdysi nosila. Na reklamu moc nedám,ale zahlédla jsem tu na Lindex s Gwyneth Paltrow a asi se tam zajdu podívat...Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  5. Krasny vyber Pavlo! Libi se mi veskrze vsechno, jenom barevny a puntikaty boty bych Ti tu nechala, jinak vsechno bych si objednala v me velikosti a to hned :). Tu tasku napriklad ale vazne nutne potrebuju! Musim se po nejake takove podivat. Dej vedet, jak se ti jarni kombinace vydarily a krasne jaro vinsuju!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.