pondělí 5. prosince 2011

Druhý adventní víkend

Do modré poštovní schránky, která je od našeho domu daleko, může doručovat pouze pošta,  ostatní roznašeči tisku nám všechno hážou přes bránu. Chtělo by to schránku, zatím žádná neprošla mým sítem-nedokážu koupit věc, která se mi nelíbí.
V sobotu ráno po krátkém letu vzduchem u nás přistálo i nové číslo Marianne Bydlení. Vždycky se těším  na nové nápady a proměny. Bohužel, tentokrát mě nic nenadchlo, škoda.

V neděli jsem zapálila druhou svíčku na adventním věnci. Věnec je, pravda, trochu netradiční, neuměle halabala vyrobený, ale čtyři svíčky tam jsou a to je hlavní.







Také jsem měla chvilku k nafocení nových úlovků z druhé ruky - už teď milovaná hedvábná šála s krásným vzorem, lehký svetřík z kombinace bavlny a hedvábí a košile, ta má dlouhé manžety a hnědo zlatý proužek. Kabelka sice bude čekat na léto, ale ta dřevěná ucha jsou tak úžasná, že jsem ji tam nemohla nechat.  





3 komentáře:

  1. Poštovní schránky - výběr na trhu téměř nula, taky už jsem po nich koukala. Úlovky jsou parádní, pozítří se taky chystám na lov. Hezký večer Čára

    OdpovědětVymazat
  2. Kam se na takové skvělé úlovky chodí? Asi neprozradíš, viď. Houbař si taky tají svoje místečka:)

    To halabala se mi líbí víc než umělá dokonalost.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám žádná tajná místečka, vždycky někam vběhnu, vidím, chytím, zaplatím a běžím. Všude se dá něco zajímavého najít, asi to chce mít nějaký radar, aby ses v tom množství nemusela dlouho probírat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.