neděle 15. listopadu 2015

dezert nedělní


bez pšenice, zato s ovocem domácím...to je moje oblíbená "buchta" na neděli. Peču už od oka a suroviny kombinuju podle toho, co je doma. Tohle těsto je z rozdrcených ovesných vloček s trochou sody, s trochou másla. mléka, cukru a z jednoho vejce. Tvaroh s vrstvou ovoce a navrch drobenka zase z drcených ovesných vloček, másla a cukru...to je celé.




I když mám času míň než málo, stejně těm svým chlapům pořád vařím a peču a zavařuju. Nakupujeme jen základní suroviny. Chci vědět, co jíme. Kvůli zdraví, kvůli energii i kvůli figuře...a taky, abych co nejdýl vypadala jako čtyřicítka:-)
Krásné listopadové dny ať máte!

2 komentáře:

  1. Mňam!!! vypadá skvěle... a super , že je bez mouky... zkusím až naškrábu trochu času... taky nakupuju jen základní potraviny a pokouším se o zdravou stravu, když už se furt motáme v nějakém stresu, ovzduší za nic nestojí, tak aspoň ta strava ať je ok...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeším jen to, co můžu ovlivnit, takže žádný stres...se smogem nic neudělám, s tím, co jíme udělám všechno:-)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře.